Pitkään olen siitä haaveillut, joten kai sitä on nyt ihan
pakko kokeilla. Kyseessä on oman ravintolan avaaminen, mutta vain yhdeksi
päiväksi. Aion siis osallistua ravintolapäivään lauantaina 21.11.2015.
Olen saanut ystäviltä ja tutuilta kommentteja laidasta
laitaan. Idea on toisen mielestä hyvä ja toisen mielestä täysin järjetön. Ihan
sama. Tappio ei voi olla kovin suuri. Jos kunnia menee, niin maine sen kun
lisääntyy.
Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Aika nopeasti keksin
menun. Nyt olen alkanut katsella raaka-aineita ja vertailla hintoja. Jos kaikki
menee hyvin, niin jotain tosi herkullista on tarjolla.
Olen aina sanonut, että vieraita pitäisi käydä useammin.
Silloin tulee nimittäin siivottua. Nytkin olen sillä silmällä katsellut tulevan
ravintolani tiloja. Tuolinpäälliset ovat kutistuneet ja kuluneet. Ravintolan
lattia on jo aikaa sitten menettänyt hohtonsa. Siis niistä aloitamme!
Voi epätoivo tätä päällistä! |
Ei ole tässäkään kehumista. |
Joskus tämä oli kaunis sininen lattia. |
Vahinko, että olen juuri silloin opiskelemassa. Vai mihin asti pidät ravintolaasi auki? Ruoka on takuuvarmasti herkullista
VastaaPoistaVirallisesti ravintolani on auki klo 15 saakka. Jos vain ruokaa riittää - ja luultavasti riittää - niin kyllä tarjoilu vielä aikamerkinkin jälkeen onnistuu.
PoistaHarmi kun olen silloin Martin markkinoilla olisin tullut Anjan annoksille : )
VastaaPoistaHarmi. Ne Martin markkinat minuakin olisivat kiinnostaneet, mutta kun kahdessa paikassa on vaikeaa olla yhtäaikaa. Ehkä tämä ravintola on auki tulevaisuudessakin, joten tervetuloa sitten toisten. Niin ja mukavia markkinoita!
PoistaKiitos ! Ja menstystä sinun ravintola yritykseen ! Toivotaan että on paljon nälkäisiä
Poistakävijöitä : )
Kiitos Sinulle, Seija, mielenkiinnostasi! Nälkä on paras mauste ja nälkä tulee takaisin joka päivä eli ehkä niitä ruokailijoita löytyy.
Poista