sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Minäkö hamstraaja?


Lomonosov verkko
Kuulemma vaatteet kutistuvat kaapissa. Minunpa vaatteeni eivät vain kutistu, vaan ne lisääntyvät. Edellisenä vuotena annoin paljon käyttämättömiä vaatteita pois. Niitä saivat sekä sukulaiset että UFF. Näytti siltä, että vaatetankoihin tuli hyvin tilaa.

Tänä keväänä katsoessani vaatekaappejani huomasin, että ne ovat ehkä vielä täydempiä kuin edellisenä vuotena. Ei voi olla totta. En ole ostanut vaatteita, enkä ole niitä keneltäkään saanut. Niiden on pakko lisääntyä talven aikana.

Samoin on käynyt astioidenkin kanssa. Koska ruoanlaitto on lähellä sydäntäni, niin ovat astiatkin rakkaita. Koska ne ovat sekä tarpeellisia että rakkaita, niitä on myös paljon. Ei kuitenkaan koskaan liikaa ja aina puuttuu jotain tuiki tarpeellista. Tosin kahviastiastojen puolesta voisin avata kahvilan vaikka ihan heti. 

Olen aina muistanut, että mistä mikäkin astia on kotoisin. Nyt löysin kaappini uumenista yhden venäläisen kahviastiaston, jota en mielestäni ole koskaan aiemmin nähnyt. Ihan käsittämätöntä. Mistä se on sinne tullut?
Arabian riisiposliinia ja venäläinen astiasto
Arabian Sinikka - Kaksi kermakkoa, kaksi sokerikkoa - piisaako?
Arabian Morsian - Olisiko kolme sokerikkoa riittävä määrä? 

Ensi viikolla kerron kukistani. Nekin lisääntyvät, mutta vain kesäisin. Joriinin juurakoita on vuosi vuodelta vain enemmän, ja niin on kyllä pelargonejakin. Kevätesikoita voisin ottaa lisää.

Jussi se vasta keräilijä onkin. Kaikkea tarpeellista ja tarpeetontakin löytyy ihan jaettavaksi asti. Niistä aarrekätköistä sitten toisen kerran. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti