tiistai 8. syyskuuta 2015

Blogin tulevaisuus

Tulevaisuutta on tunnetusti vaikea ennustaa, niinpä tämäkin blogi saa elää omaa eläämänsä ja luoda omat polkunsa. Tarkoitukseni on kertoa asioista, joista olen itse kiinnostunut. En ole ammattilainen kai missään, harrastan vain erilaisia asioita. Valokuvaus ja kirjoittaminen sekä lukeminen ovat lähellä sydäntäni. Olen jäänyt koukkuun facebookin korusivustoihin ja koruista on tietysti pakko kertoa. Vanha suomalainen design on niin ihanaa, että ihan pahaa tekee.


Blogini tullee liikkumaan edellä kertomieni asioiden ympärillä sulkematta muitakaan tätä bloggaajaa kiinnostavia juttuja pois.

2 kommenttia:

  1. Onkohan tuo ihana sininen tuossa suomalaista spektroliittiä? Kemissä oli parikymmentä vuotta sitten, jossa oli paljon spektroliitti koruja. Ostinkin muutamia, ovat tyttärillä - pitääkin kysellä, että muistavatko kiven nimen :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä se on spektroliittiä. En ole mikään kivien asiantuntija, mutta varsinkin korukivet kiinnostavat. Muistuta tyttäriäsi, että käyttävät korujaan. Me suomalaiset olemme mielestäni liian arkoja korunkäyttäjiä.

    VastaaPoista