lauantai 26. syyskuuta 2015

Peti ja Puuro

Joskus kauan sitten kävin ystäväni kanssa Hangossa kauniina, lämpimänä kesäpäivänä. Yövyimme bed and breakfast -tyylisessä majatalossa. Siitä ajatus lähti itämään – minäkin voisin perustaa tällaisen paikan.

Saksassa poikani asui puolalaisen rouvan emännöimässä majatalossa. Vieraista huolehdittiin erityisellä lämmöllä. Koska poikani asui majatalossa pitkään, rouva alensi viikkovuokraa oma-aloitteisesti. Sitten hän ehdotti, että voisi pestä samaan hintaan myös poikani pyykit.Asun mieheni kanssa vanhan maalaistalon päärakennuksessa. Kun lapset olivat kouluikäisiä, talon täytti nuoriso. Pöydän ääressä saattoi olla hyvinkin monta lautasta. Yöpyjiäkin usein riitti. Ajattelen, että voisin joskus perustaa oman peti ja puuro -palvelun. Toivoisin saavani vieraakseni ihmisiä eri kulttuureista aamiaispöytääni.


Jätän ajatuksen hautumaan ja kerron, jos se toteutuu. Sitä ennen aion haastatella erilaisia kiinnostavia pieniä yrityksiä ja niiden yrittäjiä. Jos olet kiinnostunut tästä aiheesta, niin kurkkaapa joskus blogiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti