lauantai 7. marraskuuta 2015

Ravintolaleikin suunnittelua


Pitkään olen siitä haaveillut, joten kai sitä on nyt ihan pakko kokeilla. Kyseessä on oman ravintolan avaaminen, mutta vain yhdeksi päiväksi. Aion siis osallistua ravintolapäivään lauantaina 21.11.2015.

Olen saanut ystäviltä ja tutuilta kommentteja laidasta laitaan. Idea on toisen mielestä hyvä ja toisen mielestä täysin järjetön. Ihan sama. Tappio ei voi olla kovin suuri. Jos kunnia menee, niin maine sen kun lisääntyy.

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Aika nopeasti keksin menun. Nyt olen alkanut katsella raaka-aineita ja vertailla hintoja. Jos kaikki menee hyvin, niin jotain tosi herkullista on tarjolla.


Olen aina sanonut, että vieraita pitäisi käydä useammin. Silloin tulee nimittäin siivottua. Nytkin olen sillä silmällä katsellut tulevan ravintolani tiloja. Tuolinpäälliset ovat kutistuneet ja kuluneet. Ravintolan lattia on jo aikaa sitten menettänyt hohtonsa. Siis niistä aloitamme!

Voi epätoivo tätä päällistä!

Ei ole tässäkään kehumista. 

Joskus tämä oli kaunis sininen lattia. 

6 kommenttia:

 1. Vahinko, että olen juuri silloin opiskelemassa. Vai mihin asti pidät ravintolaasi auki? Ruoka on takuuvarmasti herkullista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virallisesti ravintolani on auki klo 15 saakka. Jos vain ruokaa riittää - ja luultavasti riittää - niin kyllä tarjoilu vielä aikamerkinkin jälkeen onnistuu.

   Poista
 2. Harmi kun olen silloin Martin markkinoilla olisin tullut Anjan annoksille : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. Ne Martin markkinat minuakin olisivat kiinnostaneet, mutta kun kahdessa paikassa on vaikeaa olla yhtäaikaa. Ehkä tämä ravintola on auki tulevaisuudessakin, joten tervetuloa sitten toisten. Niin ja mukavia markkinoita!

   Poista
  2. Kiitos ! Ja menstystä sinun ravintola yritykseen ! Toivotaan että on paljon nälkäisiä
   kävijöitä : )

   Poista
  3. Kiitos Sinulle, Seija, mielenkiinnostasi! Nälkä on paras mauste ja nälkä tulee takaisin joka päivä eli ehkä niitä ruokailijoita löytyy.

   Poista